Saturday 14 January 2023

Harga Gift Tiktok - Senarai Lengkap Untuk Buat Duit Di Tiktok

Korang nak tahu berapa harga gift dekat tiktok?

Mahal ke tak?

Berapa harga gift lion ke, harga gift bunga ke, harga gift crown ke..

Kalau nak tahu harga gift tiktok tu

Kami share kat post ni

Harap korang akan faham lepas baca artikel ni sampai habis..

Kami explain semuanya untuk korang..



🔥🔥🔥

 TEKNIK NI LAGI SENANG BUAT DUIT DARI GIFT TIKTOK 

🔥🔥🔥


Harga Gift Tiktok #1

Apa itu gift tiktok?

Bagi korang yang tak tahu lagi

Gift ni adalah cara tiktokers buat duit

Dari sini diorang boleh buat duit selain coin tu..

Tiktok perkenalkan features gift ni memang untuk korang buat duit.

Kalau kat youtube tu, orang jana duit..

dari Iklan!

Tapi kalau tiktok lain..

Kalu Google adsense tu..macam iklan yang korang selalu skip tu

Setiap 1000 views dapatlah USD4 ke USD10..

So, boleh buat dalam RM40..

Kalau 1,000,000 views di youtube, boleh la buat dalam RM40,000

Tiktok pulak guna gift..

Dekat tiktok takde pun iklan2 macam tu..

Duit di youtube atau blog google tu datangnya dari pengiklan..

Yang nak letak iklan dekat channel youtuber..

supaya korang tengok iklan diorang..

Tiktok pulak jana duit dari pengguna yang topup duit untuk dapat gift

lepas tu pengguna tu macam derma ke pengguna lain..

Eh..kenapa nak kasi gift ke orang lain?

Untuk PENGHARGAAN je.Mungkin korang surf2 tengok video..

Lepas tu korang rasa macam nak kasi like dan support tiktokers tu

so korang boleh kasi tips atau gift atau coin dekat tiktokers tu..

Lagi-lagi kalau awek cun

Memang ramai la jantan yang melekat nak jadi sugar daddy heheheh..

🔥🔥🔥

GUNA ILMU NI UNTUK BELI UNLIMITED GIFT TIKTOK

🔥🔥🔥

Harga Gift Tiktok #2

Berapa harga gift di tiktok?

Ok rate dia macam ni..

Nak dapat gift...

korang kena beli coins dulu..

Haa dari situ lah tiktok dapat duit masuk dalam akaun tiktok

Dah topup duit dalam akaun..

Korang boleh pembayaran minima 16 coins

harganya RM1.09.

So, 1 coin lebih kurang 7 sen la..

Bayar guna kad kredit boleh

guna touch n go e wallet boleh

fpx banking boleh

shopee pay pun boleh...

Lepas beli..dapatlah coin

Ini pulak harga coins tu kalau korang beli..


🔥🔥🔥

BENDA NI LAGI BERHARGA DARI GIFT TIKTOK :)

🔥🔥🔥

Harga Gift Tiktok #3

Gift pulak macam mana prof?

Okay citer pasal gift ni..

Dulu ada viral pasal

sorang tiktoker namanya Sultan Pemurah

Dia kasi gift lion

pada Ryan Bakery..sebanyak...

jeng jeng jeng

29,999 coins!!

kalau korang kira..harga gift lion tiktok tu

RM2000+..mahal wooo

So masa tu, si Ryan Bakery ni buat live satu mala je..

rilek2 je dapat RM2,000 terus..

meleleh mat..

Macam gift lain contohnya Swan 699 coin

yang ni pulak RM49

Neelofa ada dapat gift ni masa buat live..

Mantap la sape yang cun2 layan tiktok ni kan hehe

🔥🔥🔥

BELAJAR ILMU BUAT DUIT NI BOLEH BELI UNLIMITED GIFT TIKTOK

🔥🔥🔥

Harga Gift Tiktok #4

Syarat nak unlock features gift ni?

Korang kene ada minimum 1000 followers baru korang boleh buat live ni

Tapi kan

selain gift lion

ada gift lagi mahal dari tu

jom kita layan gift2 yang ada dekat tiktok kalau korang nak pancing awek tiktok tu

Kasi la gift mahal2

Baru dia rasa berbaloi nak korang jadi sugar daddy diorang hehe



🔥🔥🔥

Harga Gift Tiktok #5

Cara buat duit dengan tiktok

Haa comel2 tak gift dia

Prof pun rasa nak main tiktok pasni

Memang kalau korang boleh tarik orang lain join tiktok ni..

korang boleh dapat sikit komisyen..

Sama macam program affiliate la

So, korang refer orang lain join

Letak affiliate link..

Kalau ada member yang aktif tiktok dan topup duit

lepas tu diorang rajin kasi2 coin ni

korang boleh dapat sikit komisyen la..

Sape nak kasi kan..

Lepas korang promote tu

korang dah tak payah buat apa2

terus tiktok akan beri korang komisyen sebab bantu tiktok promote website dia..

kan dah jadi pasif income kat situ..

🔥🔥🔥

TEKNIK BUAT DUIT TANPA PERLU CARI CUSTOMER

🔥🔥🔥

Harga Gift Tiktok #6

Buat video education boleh juga

Dulu prof ingat tiktok ni..

hanya perlu upload video joget2 je

Ingat kan budak-budak baru nak up je yang main tiktok

Rupanya video-video ilmiah pun banyak

dan boleh viral jugak education dekat tiktok

so korang jangan ingat nak joget nak bersosial je

boleh belajar juga di tiktok

sebab fungsi short video ni

supaya orang boleh faham content

tanpa ambil masa yang lama macma youtube

youtube kene tengok video sampai 10-15 minit

tapi tiktok ni

30 saat punya video pun dah boleh beri content yang educated..

tapi jangan samakan 1,000,000 views di tiktok 

dengan 1,000,000 views di youtube

1,000,000 views di youtube nilainya sangat mahal

sebab kadar iklan adalah sangat tinggi dan lebih berbaloi!

tiktok ni views dan klik tinggi

tapi conversion rate kalau nak promote produk korang 

rendah sikit dari YOUTUBE ATAU BLOG..

Akhir kata

Harap korang dapat something dari sharing kami kali ni..

Next time kami nak share pasal harga gift tiktok paling mahal harga gift tiktok singa

harga gift tiktok rm harga gift tiktok dalam ringgit malaysia harga gift tiktok train harga gift tiktok paus harga gift tiktok singa harga gift tiktok train harga gift tiktok rm harga gift tiktok paus harga gift tiktok singa harga gift tiktok live harga gift tiktok malaysia harga gift tiktok singa ringgit harga gift tiktok universe harga gift tiktok paus harga gift tiktok paling mahal harga gift tiktok termahal harga gift tiktok dalam ringgit malaysia berapa harga gift tiktok senarai harga gift tiktok senarai harga gift tiktok malaysia berapa harga gift tiktok singa daftar harga gift tiktok dalam rupiah berapa harga gift tiktok paus harga lion gift tiktok harga setiap gift tiktok harga paus di gift tiktok harga singa di gift tiktok harga koin gift tiktok kiraan bayaran tiktok cara melihat bayaran tiktok harga gift tiktok paling mahal harga gift tiktok dalam ringgit malaysia



No comments:

Forex Signals - Best Forex Trading Signals (Updated Daily)

8:24 pm Monday,  12 February 2024   (MYT) XAUUSD SELL @ 2021.7 SL : 2023.55 TP : 2018.9 SIGNAL ALERT >> TELEGRAM PROF DUIT